CARPORTS/AFDAK

Bescherm jouw wagen op een stijlvolle manier met metalen carports van HNE Construct. Onze carports bieden de ideale bescherming tegen weersinvloeden, waardoor je voertuig wordt behoed voor roestvorming en minder gevoelig is voor vrieskou. Dankzij de goede luchtcirculatie onder de carport droogt je auto moeiteloos, wat de levensduur ten goede komt.

Naast het beschermen van je auto, zijn onze carports veelzijdig in gebruik. Berg fietsen, een motor, een camper of zelfs de grasmaaier op onder jouw carport. Als je de carport naadloos laat aansluiten op je woning, geniet je bovendien van een droge doorgang van en naar je auto. Bij HNE Construct bouwen we metalen carports in diverse stijlen, aangepast aan jouw voorkeur en beschikbaar in een kleur naar keuze.

Onze carports worden vervaardigd uit duurzaam aluminium en kunnen zowel tegen een bestaande gevel gemonteerd worden als volledig vrijstaand geplaatst worden. Voor grotere carports voorzien we extra ondersteuning met een hoogwaardige metalen constructie, die zorgt voor een stijlvol, duurzaam en weerbestendig geheel. Ontdek op deze pagina enkele van onze projecten met metalen carports en geef jouw woning een stijlvolle uitstraling met HNE Construct.